VALENTIJN 2023
Lieve klanten
Wij staan jullie graag bij om van Valentijn dit jaar weer een culinair succes te maken want zoals we allemaal weten gaat de liefde door de maag ;-)
Verder op deze pagina vindt u meer informatie over verse vis, kreeften of oesters. Aarzel bij vragen of onduidelijkheden alstublieft niet om ons te contacteren.
Wij staan jullie graag bij om van Valentijn dit jaar weer een culinair succes te maken want zoals we allemaal weten gaat de liefde door de maag ;-)
Verder op deze pagina vindt u meer informatie over verse vis, kreeften of oesters. Aarzel bij vragen of onduidelijkheden alstublieft niet om ons te contacteren.
KREEFT
U kan bij ons terecht voor zowel levende als gekookte kreeften. Wij koken de kreeften zelf op de dag dat u ze komt afhalen in een lekkere huisgemaakte bouillon. Het gewicht van uw kreeft kan u zelf kiezen, gaande van 500 gram tot zelfs 900 gram of meer. De dagprijs stijgt uiteraard mee met het gewicht.
Wij maken ook warme gerechten met kreeft (kreeft Armoricaine, gegratineerde kreeft, kreeft Thermidor) of kreeft belle-vue (koud buffet).
Wij maken ook warme gerechten met kreeft (kreeft Armoricaine, gegratineerde kreeft, kreeft Thermidor) of kreeft belle-vue (koud buffet).
OESTERS
Ook voor oesters staan wij garant voor de beste kwaliteit en daarom kiezen wij ervoor om met Gillardeau te werken. De Gillardeau is een prachtige Franse oester, vol van smaak maar toch heel fijn-zoet. Ze behoort tot de absolute top van de holle oesters en moet zeker en vast niet onderdoen voor de smaak van de platte oesters. Om te garanderen dat u een echte Gillardeau krijgt, heeft de familie in elke oester de 'G' laten graveren.
Naast de Gillardeau bieden wij ook nog andere oesters aan zoals Zeeuwse creuses, Franse creuses, Ierse creuses, Zeeuwse platte oesters (3/000 of 4/0000). Aarzel niet om hierover meer info te vragen.
Naast de Gillardeau bieden wij ook nog andere oesters aan zoals Zeeuwse creuses, Franse creuses, Ierse creuses, Zeeuwse platte oesters (3/000 of 4/0000). Aarzel niet om hierover meer info te vragen.
VERSE VIS
Indien u graag zelf aan de slag gaat in de keuken staan wij u graag bij met advies over verse vis. U kan vrijwel alle soorten vis bestellen bij ons, geheel of in filet, met vel of zonder vel, ... Ook carpaccio van zalm of tonijn snijden wij voor u. Dé absolute aanrader op dit moment is zonder twijfel de skrei, een jonge winterkabeljauw. Deze vis, ook wel de lovefish genoemd, is mooi wit, stevig en een echt smaakbommetje.